Húsvéti Tojásvadászat a Vasúttörténeti Parkban

Április elsejétől ismét teljes nyitvatartási időben várunk minden kedves látogatót! 2022-ben a tavaszi szezont április 18-án Húsvéti Tojásvadászattal nyitjuk meg.

Látogatóinknak unatkozni ez alkalommal sem lesz idejük, hiszen kicsik és nagyok egyaránt válogathatnak a számukra kedves foglalkozások közül, legyen az akár kézművesség: nemezelés, raffiázás vagy húsvéti gyertyakészítés, vagy mozgalmasabb programként a húsvéti akadálypálya. Nem maradhat el a már szinte tradicionális húsvéti tojáskeresés sem, melynek során a teljes park területét bejárhatják a vállalkozó kedvű tojásvadászok.

Találkozhatnak a nyuszival is, aki apró ajándékokkal lepi meg őket, de részt vehetnek tojáspuzzle kirakásában, játszhatnak óriás Jengával is és tesztelhetik ügyességüket a nyuszis célbadobásban is. Pihenésképp meghallgathatják a Zelk Zoltán verses meséit előadó Ákom-Bákom Bábcsoport ’A három nyúl’ című előadását, de akár lámákat, alpakkákat, és rackajuhokat is láthatnak az állatsimogatóban.

Egész napos családi programok 10 órától 18 óráig:

  • Zelk Zoltán ’A három nyúl’ című verses meséjét tekinthetik meg a családok az Ákom-Bákom Bábcsoport előadásában.
  • Az állatsimogatóban többek között lámák, rackajuhok és alpakkák tekinthetőek meg, kicsinyeikkel együtt.
  • Játékos foglalkozásokkal várjuk a gyerekeket: lesz tojáspuzzle, nyuszis célbadobás, óriás Jenga, de a vállalkozó kedvűek részt vehetnek a húsvéti akadálypályán is.
  • A teljes park területén kalandozhatnak a tojásvadászok is, hiszen idén is lesz tojáskeresés, és találkozás a Húsvéti Nyuszival.
  • kézműves foglalkozások rajongói sem fognak unatkozni: nemezeléssel, raffiázással és húsvéti gyertyakészítéssel várjuk őket.
  • A park örök kedvenc interaktív programjai: a kerti vasút, a hajtány és gőzmozdonyvezetés és a fordítókorongozás idén is egyedi élményt kínálnak a vendégeinknek.

További információkért keressék Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/events/915890842413660

A VASÚTTÖRTÉNETI PARK A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJA.

You cannot copy content of this page